Eurobespaar

De beste bespaardeals

Vaste lasten zijn de terugkerende maandelijkse kosten. Door op deze kosten te besparen kan je veel geld overhouden op de lange termijn. Als je elke dag een kop koffie koopt van 2 euro en je besluit hier mee te stoppen bespaar je 365×2 = 730 euro. Dat is een mooie vakantie. Voor vaste lasten geldt hetzelfde principe als het dagelijkse kopje koffie. Besparen op terugkerende kosten levert het meeste geld op.

1 Bespaar op energie

Je betaalt elke maand hoge bedragen voor gas en energie aan de energieleverancier. Energie is bij elke maatschappij exact hetzelfde alleen de prijs verschilt. Zoek uit welke leverancier de goedkoopste tarieven heeft en stap over. Eurobespaar heeft hier een energie vergelijkingstool voor. Daarnaast kan je energie besparen door gebruik te maken van deze energie bespaartips.


2 Bespaar op je telefoonrekening

Heb je een nieuwe mobiele telefoon met een abonnement dan betaal je zo rond de 40 a 50 euro per maand. Je betaald maandelijks een deel van je telefoon af via de mobiele kosten. Het lijkt aantrekkelijk om steeds weer voor de nieuwste telefoon te kiezen maar wees je er bewust van dat je hier voor betaald. Een tip is om altijd om te rekenen naar de jaarkosten. Betaal je 50 euro per maand, dan betaal je dus 600 euro per jaar. Heb je een 2 jarig contract dan zit je op een totaalbedrag van 1200 euro. Wat krijg je hiervoor terug en is dat het waard. Een simonly abonnement is een stuk aantrekkelijker in de prijs. Je moet wel over een telefoon beschikken aangezien je alleen een simkaart ontvangt. Wil je je kosten helemaal in de hand houden en bel en internet je weinig kies dan voor een prepaid telefoon. Tip: vraag bij je huidige provider je telefoonspecificaties op van de afgelopen maanden. Hoeveel bel je? Hoeveel smsje? Hoeveel data verbruik je? Aan de hand van deze gevens kan je opzoek gaan naar het juiste abonnement. Heb je de gegevens verzameld vul ze in in de telecomvergelijker van eurobespaar en kies voor het goedkoopste abonnement.

3 Bespaar op je autoverzekering

De hoogte van je autoverzekering is afhankelijk van de auto en je schadevrij jaren. Er zijn veel verschillen in de polisvoorwaarden het is te adviseren om deze goed door te nemen als je van plan bent om over te stappen. Ben je opzoek naar de laagste prijs maak dan gebruik van de autoverzekerings vergelijkingstool.

4 Bespaar op je zorgverzekering

De maandelijkse kosten voor je zorgverzekering schommelen tussen de 60 en 200 euro per maand. DE meeste mensen in Nederland hebben een basisverzekering van rond de 100 euro per maand. Dit is een behoorlijk hoog bedrag om elke maand te betalen. Het is aan te raden om de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraars goed door te nemen. Daarnaast is het goed om een inschatting te maken van je te verwachten zorg. Heb je een slecht gebit verzeker extra voor de tandarts. Heb je vaak blessures zorg dan dat de fysiotherapeut vergoed wordt. Verwacht je geen kosten en kan je een hoog eigen risico makkelijk betalen? Verhoog je eigen risico waardoor je maandlasten dalen. Bekijk onze zorgverzekering vergelijkingstool om de beste zorgverzekeraar te kiezen.

5 Bespaar op je boodschappen

Het is aan te raden om een keer in de week boodschappen te doen. Als je elke dag boodschappen doet koop je vaak teveel en wordt je verleid tot impulsaankopen. Varieer is van supermarkt er zijn grote prijsverschillen die vaak niet te vergelijken zijn met de verschillen in kwaliteit. Ik ben kortgeleden overgestapt van de albert heijn naar de jumbo en de prijsverschillen zijn enorm.

Succes met besparen!

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie