Eurobespaar

De beste bespaardeals

Het is leuk om de nieuwste iphone te hebben, maar dit is niet gratis. Je betaalt maandelijks een hoog bedrag (rond de 50 euro) vaak voor een termijn van circa 2 jaar. Heb je nog een goedwerkende telefoon kies dan voor een simonly abonnement.

Wat is een simonly abonnement?

Bij een simonly abonnement ontvang je alleen een simkaart die je in je mobiele telefoon plaatst. Je moet dus een mobiel bezitten om gebruik te kunnen maken van een simonly abonnement. Je betaald dus niet zoals bij een abonnement waarbij je een mobiel ontvangt maandelijks voor je toestel. Dit zie je terug in je maandelijkse kosten. Om erachter te komen welk simonlyabonnement bij je past is het verstandig om je belgedrag te onderzoeken.


Hoe kom ik achter mijn belgedrag?

Als je op dit moment al een mobiel abonnement hebt dan kan je bij je provider de specificaties van je abonnement opvragen. Hierin staat exact welke nummers je gebeld hebt / hoeveel minuten je verbruikt hebt / hoeveel smsjes je hebt verstuurd en hoeveel data (internet) je verbruikt. Het handigst is om dit van de afgelopen 3 maanden op te vragen dan heb je een goed gemiddelde van je maandelijkse verbruik. Als je ziet dat je nog heel veel smst met een vriendin die geen whatsapp heeft. Adviseer haar om te gaan whatsappen dit bespaart jouw kosten op je sms. Bel je vaak informatienummers waar extra kosten voor in rekening worden gebracht probeer hier minder gebruik van te maken als dit mogelijk is. Als je alle informatie hebt verzameld kan je opzoek gaan naar het goedkoopst mogelijke simonly abonnement. Eurobespaar heeft een simonly vergelijkings tool die je kan gebruiken om te bepalen welk abonnement voor jouw wensen het meest interessant is.

Of moet ik toch kiezen voor prepaid?

Wellicht is prepaid wel de beste oplossing voor jou. Lees dan: Bespaar op je mobiele kosten, kies voor prepaid.

Categorie: Simonly

Geef een reactie